Lapte praf pentru copii 0-3 ani

Dragi prieteni,

Lasand la o parte subiectul sensibil privind acordarea gratuita de lapte praf copiilor intre 0-12 luni prin intermediul consiliilor locale, ignorand pentru moment deficitul de lapte praf din spitale sau din institutille in care el ar trebui sa existe iar copiii nostri sa creasca, astazi, am primit inca o dovada ca timpul, hazardul sau statul, nu au cum sa ne opreasca din a enumera oamenii zilei: Georgiana Pantelie, Madalina Popescu, Dorin Stefan Malinca, Mircea Gheța, Roxana Hanganu, GTS Solution, Lecutransport, Liliana, Roxana Smadeanu, Gabriela Mavrichi, Larisa Budeanu, Marina Popov + oamenii care au ajutat la descarcat, transportat, poze, etc.

Cum?! Simplu! Cand oamenii responsabili, buni si potriviti se intalnesc, pot distribui intr-o singura zi 900 de cutii de lapte praf Humana Junior pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani.

Speram sa aveti rabdare sa parcurgeti tot textul caci lista beneficiarilor este lunga! De ce? Pentru ca nu ne-am oprit! Pentru ca nevoile sunt mari si pentru ca este greu sa decizi cine merita si cine mai asteapta!

Asadar, astazi am ajuns in: 1.Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucuresti, 2.Sectia HIV - Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", Bucuresti. 3.Sectia de Terapie intensiva pentru copii din Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", Bucuresti. 4.Directia Generala de Protectie a Copillului Sector 6, Bucuresti. 5.Fundatia Action Children Romania- Centrul Kairos, Bucuresti. 6.Asociatia Pro Vita pentru nascuti si nenascuti din Valenii de Munte, Prahova.

7.Parohia Lada

Din pacate sau din fericire, lipsa unei promovari excesive ne ajuta sa uitam repede ziua de astazi si sa privim doar inainte, adica la Children's HUB. Pozele cu toti beneficiarii lipsesc caci atunci cand vezi seringi si copii in spitale... uiti de poze.

Inainte de a indemna la urmarea exemplului, sub diferite forme, multumim pentru tot efortul si daruirea voastra!

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 Asociația "Colorează Viața"