157 de dorinte implinite, 10.000 de carti adunate, 77,4m de rafturi si... zeci de EROI

Oricat am potrivi cuvintele, oricat le-am incarca de farmec sau de metafore, nu vom reusi sa surprindem toate faptele bune facute de echipa Coloreaza Viata alaturi de voluntari!

157 de dorinte implinite printr-un Craciun altfel, mii de carti adunate, metri lungi de rafturi, zeci de jocuri incepute si ...sute de EROI cu povesti nespuse!

Acest an a fost altfel, bibliotecile au iesit parca mai frumoase, actiunile noastre au fost parca mai surprinzatoare: de la impartitul laptelui praf pana la campania Eu Sunt Mosul, de la minunatele Ateliere de Vise la maretul Children's HUB!

Anul 2017 a fost un an plin!

A fost un an cu greutati, cu maini stranse in semn de despartire, cu schimbari de traiectorii sau un an plin de forfote sociale! Si totusi.....a fost un an altfel!

Am mers inainte cu demnitate, cu multa munca si cu dragoste fata de bine, fata de valori, fata de adevar...iar greutatile s-au transformat in PUTERE: fara sa ne fi gandit la o formula magica suntem inconjurati de EROI.

Oricat am potrivi cuvintele, oricat le-am incarca de farmec, nu vom reusi sa multumim pe masura celor cu inimi mari si maini puternice!

Insa, putem spera ca anul 2018 va fi anul in care EROII nostri isi vor citi numele in Children's HUB, iar copiii nostri vor spune: "Si anul 2018 va fi...altfel!"

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 Asociația "Colorează Viața"