STrateg

i

e

REU

ITA

CONSTIEN

IZARE

DO

INTA

PLANIFIC

RE

DEZVOL

ARE

KNOWLED

E

CONSILI

RE

Strategia Children’s HUB aduce o viziune nouă asupra voluntariatului românesc  prin crearea primului HUB destinat copiilor și tinerilor instituționalzați sau proveniți din medii defavorizate.
 

Eforturile voluntarilor, atât individuale cât și organizate de asociațiile de profil la casele copiilor, nu au continuitate, nu au programe potrivite și cu obiective precise, fapt ce conduce la perpeturarea unui flux haotic de voluntari și la o stare de saturație pentru copii în cele din urmă.

Centralizarea acestor eforturi ale voluntarilor  intr-un singur loc numit  Children’s HUB, coroborate cu intervenția Instituțiilor din domeniile de interes ale copiilor, pun bazele unei  educații solide pentru copii cu vârste între 6-12 ani, și posibilitatea modelării acestor  în Creative Teenager ‘s HUB. Scopul final fiind integrarea socială, independența financiară și impact pozitiv pentru comunitatea din care provin.


Eliminarea statutului de ”voluntar versus beneficiar” și formarea unei comunități puternice în HUB sunt principalele obiective ce odată atinse vor contribui la reușita noastră  de a oferi membrilor din HUB un viitor sigur printr-o educație de calitate și continuă, ca acești copii să conștientizeze ce impact pot avea în societate.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 Asociația "Colorează Viața"